Det mest populære mobilspil kan nu spilles i browseren!

Nu kan du spille det populære mobilspil Subway Surfers i browseren. Spillet er det mest downloadede mobilspil i verden og er det første spil nogensinde, der har nået en milliard downloads i Google Play Store. Hvis du ikke er så meget til at sidde og fedte med en lille mobilskærm, kan du nu få fuld smæk på farve, grafik og action ved at spille Subway Surfers i browseren på forskellige devices.

Nu kan du surfe rundt i undergrunden i din browser

Download-rekorden indtraf i 2018, men spillet Subway Surfers er stadig populært. Så populært at producenten bag spillet, Kiloo, nu har udgivet en browserbaseret HTML-version på deres hjemmeside kiloo.com. Kiloo er i det hele taget begyndt at publicere flere og flere HTML-spil. Deres mest populære kategori udover Subway Surfers er skydespil. Det er nemt og gratis at tilgå alle spil på hjemmesiden, og du behøver altså ikke at skulle hente en app først.

Et spil fyldt med graffiti, forhindringer og spænding

Subway Surfers blev lanceret i 2012 som mobilspil. Det hører under kategorien “endless runner games”, som er spil, hvor spilkarakteren er i bevægelse hele tiden og løber frem gennem en teoretisk set uendelig spilverden. Det gælder om at komme så langt i spillet, før spilkarakteren dør, så derfor er denne type spil kun teoretisk uendelige, selvom banen i spillet fortsætter i det uendelige.

I Subway Surfers indtager du en spilkarakter som graffitimaler, der maler graffiti på togene i undergrunden. Undervejs støder du på forskellige forhindringer. Du skal for eksempel passe godt på, at du ikke bliver fanget af politimanden og hans hund, som begynder at jagte dig. Samtidig skal du også se dig godt for og undgå at blive ramt af tog eller støde ind i forskellige barrierer og tunneler. Hvis du bliver ramt, er du game over.

Saml mønter, super sneakers eller jetpacks
Du behøver dog ikke miste alt håbet, hvis du bliver ramt af forhindringer. Du kan nemlig indsamle nøgler undervejs, som gør, at du kan fortsætte med at løbe fremad. Undervejs kan du også samle værdifulde hjælpemidler som mønter, super sneakers, jetpacks og score-multiplikatorer. Med et par super sneakers får du evnen til at hoppe ekstra højt for at undgå forhindringer, mens en jetpack gør det muligt at flyve henover forhindringerne. En score-multiplikator forøger dine point. Hvis du får fingrene i et hoverboard, kan du smidigt og elegant surfe dig gennem banen uden at blive ramt af forhindringer i 30 sekunder.

Farverigt og simpelt spil fyldt med fart

Subway Surfers er bygget op rimelig simpelt, og præmissen er enkel: Kom så langt i banen uden at blive ramt af forhindringer undervejs. Ofte er det de mest simple spil som “endless runner games”, der er populære. De er nemme at gå til, der er ingen komplicerede regler, og alle kan være med. Selvom de er simple, er der masser af action og spænding. Det er med at holde tungen lige i munden, for det går hurtigt. Er du uopmærksom bare et øjeblik, bliver du fanget af politimanden eller ramler direkte ind i et tog eller andre forhindringer.

Den farverige grafik og de charmerende spil-karakterer har også været med til at gøre spillet populært. Du dumper ind i et levende spilunivers, som er præget af lystig og hurtig musik. Den får både pulsen og spændingen til at stige, mens du i rollen som spil-karakter løber derudaf for at undgå den sure politimand og hans hund eller andre forhindringer. 

Spiluniverset er så populært, at der i juni 2018 blev lanceret en serie på YouTube af animerede kortfilm som en videreudvikling af universet i Subway Surfers. Indtil videre er der 11 episoder. I afsnittene kan du blandt andet møde Jake, som i spillet er den uofficielle leder af Subway Surfers. Du får også et gensyn med den tykke og sure betjent, som bestemt ikke er glad for spil-karakternes hobby som graffitimalere.

Producenterne bag Subway Surfers har altså formået at ramme plet hos spilleglade folk verden over. At spillet har rekorden som det mest downloadede spil i Google Play Store nogensinde taler for sig selv. Med det simple, spændingsrige og farverige univers har producenterne knækket koden til god spilunderholdning. Hvis du vil hoppe med ind i Subway Surfers-universet, kan du altså nu prøve den nye version, som du kan spille direkte i din browser.